Waar draag je witgouden oorbellen?

Het is een mode icoon geworden door de jaren heen: witgouden oorbellen. Als je aan luxe oorbellen denkt dan zijn is het witgoud niet meer weg te denken. Toch bevinden witgouden oorbellen zich soms in een rare positie. Veel mensen weten namelijk niet wanneer zij deze oorbellen kunnen dragen en waar ze nou precies voor bedoelt zijn. Het zijn immers luxe en dure oorbellen die gemaakt zijn van echt goud met een normale karaat indicatie. Gelukkig zijn de moderegels omtrent deze oorbellen niet heel streng, mits je rekening houdt met logica. Wanneer je welke oorbellen draagt hangt namelijk af van het model.

 

Witgouden oorbellen voor op het werk

Veel vrouwen dragen oorbellen op het werk, vaak zijn dit witgouden oorbellen. Witgoud als edelmetaal heeft als voordeel dat het charmant, netjes, en chique is. Dit alles terwijl het ook bovenal zakelijkheid kan uitstralen. Denk hierbij aan niet al te uitgedoste oorbellen. De oorbellen die naar het werk worden gedragen hebben meestal geen hanger maar zijn een stuk subtieler. Vaak gaat het om simpele ringen of knoppen. Dezen zijn niet uitgerust met edelstenen of hebben slechts kleine, minder opvallende edelstenen.

 

Witgouden oorbellen voor feesten

Witgouden oorbellen worden ook vaak gedragen op feesten. De oorbellen die hier gedragen worden, worden gekenmerkt door extravagantie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langere oorbellen die zeker zichtbaar zijn. Deze kunnen bijvoorbeeld bestaan uit meerdere edelmetalen en bijvoorbeeld edelstenen. Witgouden oorbellen zijn in dit geval echt een eye-catcher, iets dat iedereen op mag vallen. Doordat ze gemaakt zijn van witgoud hebben ze een zekere deftige elegantie door geen enkel juweel bereikt kan worden.

Witgouden oorbellen voor een normale dag

Vooral voor vrouwen die in stijl door het leven gaan is het niet gek om witgouden oorbellen in het normale leven te dragen. Je kan hiermee namelijk heel eenvoudig jouw stijl weergeven. Met slechts een goede outfit en de juiste oorbellen straal je direct uit waar je voor staat. Let hierbij wel op dat de oorbellen niet te opvallend zijn. Niet alleen zijn grotere oorbellen niet voor dagelijks gebruik bedoelt qua comfort, ook kunnen ze in de weg zitten met dagelijks werk.